(NgUMANISTI^ESKAQ PSIHOLOGIQ I PSIHOTERAPIQ (B:s (Nu^EBNOE POSOBIE (B/s - (NrOMANIN(B, (NaNDREJ nIKOLAEWI^s ((NmOSKWA (B:s (Nknorus(B,s, 2005)
(NpREDSTAWITELI GUMANISTI^ESKOJ TERAPII WIDQT GLAWNYE REZERWY W LI^NOSTI SAMOGO ^ELOWEKA(B, (NW IZNA^ALXNO ZALOVENNYH W NEJ SILAH DOBRA(B, (NPSIHI^ESKOGO ZDOROWXQ I STREMLENII K SOWER[ENSTWOWANI@(B. (NpO\TOMU SWOEJ GLAWNOJ ZADA^EJ (B"(NGUMANISTY(B" (NS^ITA@T SOZDANIE USLOWIJ DLQ RASKRYTIQ \TIH SOBSTWENNYH REZERWOW ^ELOWE^ESKOJ LI^NOSTI(B.s
Keywords: (NpSIHOTERAPIQs; (NpSIHOLOGIQs -- (NgUMANISTI^ESKAQs